Talang & 6 månaders urladdning

with Inga kommentarer

Så fort vi gick ur sändning var det som att något lossnade. Tog tag i mig. Rättare sagt tror jag ett halvår lossnade och enda vägen ut var genom mina ögon. Men inte för att jag var ledsen.. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var ens. Har funderat lite på den..

Under ett halvårs tid har jag förberett och jobbat med talang hela tiden i bakhuvudet. Varenda övningstillfälle, varje dag har det liksom varit ett slutmål. Man har pumpat upp en ballong månad efter månad med audition, besked om semi, jobb inför semi, prepp, genrep, topp 3, Jury medlem 1, 2 och 3 -ute..

Så mycket mer däremellan i kulisserna som ni inte får se utan det dyker upp omvandlat till ett färdigarbetat resultat och Det, är det ni ser i bild. Hard work och hur roligt som helst.

Upp och ned. Puls, pusta ut. Glädje, puls, pusta igen, och om och om igen. Obegripligt äventyr. Känslomässig berg och dalbana.

Jag kommer ihåg att jag igår, med total dysfunktionell andning och tårar som aldrig slutade kramade om min bonuspappa och sölade ner hans kavaj på köpet så sa jag ”det är lugnt, jag är inte ledsen. Jag är bara helt slut” . Och kanske var det så. Slut, men med glädje.

Så värt det. För fan vad folk har stöttat och peppat mig. Hela vägen. Helt otroligt. Tack!