Jag är..

with Inga kommentarer

Jag är den starkaste. Sköraste. Lägg vad som helst i min väg, jag stannar inte. Krossa mitt hjärta. Krossa det igen och igen. Jag kommer fortfarande inte stanna.

Tas en trygghet ifrån mig skapar jag den på nytt, i mig själv. Men jag la den hos dig. Jag kunde vila där. Vara sönder och samman men fortfarande vara älskad, inte lämnad.

Jag tror strider gör dig stark. Motståndskraftig och ihärdig. Jag har slagits hela mitt liv. Det sitter i märgen. Jag fick vila ett tag, nu är det dags igen. Varje steg, varje dag gör jag det. Tar tillbaka allt jag gav bort.

Men ett krossat hjärta är ett krossat hjärta. Det kostar. Värker och bygger nya murar. Murar.. är de alltid så dåliga som de säger? Jag tror inte de. För en stund kan de göra gott. Jag tror de kan göra mig gott.

Ingen mer kompromiss eller tvekan. Ingen får komma nära. Det är bara jag nu. Det var länge sen. Hej. Välkommen tillbaka.

Sörj. När du hulkar dig fram och kippar efter luft, se dig omkring. Andas. Gråt tills hela din kropp viker sig. Pina dig tills du helt enkelt inte orkar gråta mer, då är det ute ur systemet. För idag.

Gläds. Ingen kan älska som du. Det du fick, spara det. Minns det. Blunda. Låt det flöda som en film. Det var en film. Vacker, dynamisk, ilsken, kärleksfull. Du kan gå tillbaka och se den igen, men inte vara i den. Va inte ledsen.

Men vet du? Det är dags nu.